Хайде на протест!

Долните редове може да се сторят остри и жестоки на някого - дреме ми че ми пука на дядовия, защото казвам каквото мисля и мисля каквото казвам, доколкото въоПще изоПщо мога да мисля.

А, каква стана тя бе?
Днеска ще протестираме ли отново?
Ще се бием и ще се арестуваме ли пак? Ами хайде на протест тогава.
Номера ви няма да мине.
То и аз протестирах - в нас, ядох омлет, пих бира, млясках шумно и се оригвах и гледах в извънредната емисия новини на БНТ1 как протестирате.
То по БНТ-то че цензурата беше пусната беше. Добре че имам агенти в София да ми предават прясна информация от мястото на събитието - как полицаи съдрали от бой с палки едно момче и разни такива.
Но ако някой си мисли че с тия протести ще постигне нещо, дълбоко се лъже.
За да се получи протест със някакъв ефект, налице трябва да са следните условия:

  1. Да не е зима, за да излязат хората.
  2. Ако пък е зима, да е като тази при Жан Виденов и нетърпимоста към власта да е огромна.
  3. Да има стачки и недоволства във всички работни групи и слоеве на обществото.
  4. Да не се оправдавате предварително или впоследствие с провокатори - щом има протест ще има провокатори, било то платени или не. При Жан палежа на парламента дали беше платен? Ммм?

Като ги няма тия условия къде отивате Вие може би?
Някой може би си мисли че ще направи нещо.
Е явно въобще не е наясно този някой за какво иде реч.

В тази държавата нещата няма да се оправят без да има убити, ранени, ексцесии, пучове, бунтове, възстания, революционни комитети, танкове, артилерия и прочие пособия и инструменти за бързо раздаване на правосъдие.
Нужни са радикални мерки дами и господа.

Тия неща дето ми ги разправя Ser Go, той може и така да си ги мисли, ама си няма идея ония около и под него колко са корумпирани - италианската мафия просто репички да яде.

Че се бил нарушил закона при един протест - голяма работа. Ония свини колко пъти го нарушават и нищо? Та сега за един протест ли ще му мислите да спазвате закона?

А прасенцата в кочинката наречена Народно Събрание? Грухтят си вътре на топло, а Вие скачате отвън. Кой не скача е червен, а? Да, ама белите не могат да скачат.

На какъв протест ще се зарадвам?
Ами парламента трябва да бъде подпален като за начало, барабар със личния му състав, както при чичо Жан - макар че някои дупетати казват че тоя протест нямал нищо общо с Виденовия. Да, ама не!

Да има убити, ранени, опожарени коли, разграбени магазини - като в Гърция, за да влезем във световните новини.

Пък колкото до медийното отразяване - пълен ташак за всички национални медии, с изключение на Нова ТВ, ама само донякъде.

Което за какво говори? Правилно, за цензура.
А като има цензура по медиите, народа няма кой да го организира и мотивира - хайде протестирайте шепа недоволни интелигентни, студенти, земеделци и не знам си там още какви.

Спирам до тук, че взеха да ме хващат бесовете, да ми се повдига и даже се изприщих от всичко това което изписах.

Като за финал две-три уточнения съгласно и за закона:

  1. Вие четете тука доброволно, без никой да Ви задължава и кара насила.
  2. С горенаписаното не подстрекавам и не подтиквам никого към нищо, освен към ядене на омлет и пиене на бира.
  3. Редовно си правя бек-ъп на базата данни, тъй че и да се появи цензура отнякъде, минавам в нелегалност, ставам партизанин и ще предавам на живо и на тъмно от общата маза. Сървъри бол - под път, над път и до път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *