За мен

Ангел Кръстев AbeusИмето ми е Ангел Кръстев. В Интернет пространството се подвизавам с псевдонима Abeus, който ми е още от IRC годините и не мисля да сменям. Обичам техниката и компютрите, бързите мотори и тежката музика.

Аз съм странен тип. Ако трябва да бъда честен, трудно се разбирам с хората. Бунтар съм, много хора не ме харесват. Често си меня мнението, обичам да псувам, да наричам нещата с истинските им имена, с две думи - да казвам истината на хората в очите.

Това с блога не знам дали е добра идея, като се познавам какъв съм в истинския живот. Едва ли ще събера много читатели, но не пречи да опитам. Ако ви дразня - не ме четете. Не се опитвайте да пускате коментари против моето мнение - ще ги изтрия.

Не се опитвайте да търсите логика в моите писания - такава няма. Повечето хора ме наричат луд - може и да са прави. Не ми се е налагало да минавам скоро през психото, затова и сигурно още не се водя на отчет там.

Селянин съм, няма защо да ми го напомняте. Роден съм в София, но съм израсъл на село, знам се какво представлявам много добре. Имах трудно детство, така че възпитанието ми куца. Така че не ми обръщайте много внимание и не ме вземайте на сериозно.

Блогът няма определена тематика, за всичко е. Надявам се престоят ви тук да е търпим :)