McDonalds – отвратително обслужване!

McDonalds

McDonalds принципно имат добро обслужване на клиентите си, но има още какво да се направи, за да се подобри. Всъщност няма голяма разлика между обслужването в McDonalds и другите заведения за хранене. Пристигаш, чакаш минута, поръчваш, хапваш и си тръгваш. Та нали това е идеята на заведенията за бързо хранене.

Обаче нещата не винаги се получават по този начин, нали? Уж отиваш в McDonalds да се нахраниш, а се сблъскваш с купища проблеми, които ти се налага да разрешиш и все ще се намери някой, който да те ядоса. Има значение точно в кое заведение на веригата се намираш. Примерно на ЖП Гарата в София има една бутка, която уж се води McDonalds, а реално продават някакви съвсем други сандвичи, нищо общо с реалността. Там не стъпвам.

Ето например миналата седмица посетих най-развиващата се верига за бързо хранене (McDonalds) и определено не съм очарован от обслужването, което ми предложиха. И то не защото храната беше студена, а защото персонала, който отговаряше за чистотата не отговаряше на моите скромни очаквания. Масите бяха мръсни и изцапани с какво ли не. По тях имаше салфетки, както и остатъци от храна. Подът беше толкова чист, сякаш по него не са ходили хора, а коне. Но когато отидох да си поръчам, тогава започнаха и проблемите.

Касиерката се държеше учудващо добре, но ми върна ресто пет лева на монети по десет стотинки. Подаде ми любезно поръчката и аз тръгнах да си търся маса. Намерих една, която беше чиста. Седнах и започнах да се храня, но бях забравил да си взема сок и изтичах до касата за няма и тридесет секунди. Когато се върнах обаче останах изненадан. Някой ми беше взел поръчката. Огледах се да видя кой е, но никой не видях с моята поръчка.

След това видях една жена от обслужващия персонал на McDonalds да си хапва от поръчката ми. Да ѝ е вкусно! Аз повече няма да стъпя в McDonalds!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *