Нещо ново за летене?

Много съм кахърен - спейс симовете в наше време хич ги няма. Недоумявам с кой акъл компаниите пускат безобразни недоразумения като Darkstar one и Spaceforce: Rogue universe, но повече недоумявам с кой акъл подобни клишета с нулева физика, потресаващ сторилайн, патетични диалози и текстури от средата на 90-те, могат да получат по-висок резултат от mediocre. Кажете нещо интересно от жанра с реалистична физика и що-годе човешка визия, което може да съм пропуснал? Няма ли някой сайт, обединяващ спейс сим фрийкове от цял свят?

В пристъп на отчаяние посетих вечната си несподелена любов EVE и видях, че вкарва нов епизод - Trinity. Реших да се възползвам от 14 дневния trial. Първата ми среща с чудото, което следя от самото му начало, беше преди 2 години, но тогава се отказах още в началото на туториала, защото ми се стори отвратително, тромаво и дървено. Сега обаче, с преработените графики изглежда още по-фантастично. Все още не съм доволен от невъзможността да използвам джойстика си за маневриране и цялата усложнена система за навигация, но като цяло мисля да му дам шанс и след като изтече trial-а. Някой случайно да иска да ми бъде екскурзовод набързичко из този нов и враждебен свят? Ако има значение, избрал съм Gallente като раса.

Мисля да тествам и новия Jumpgate Evolution, макар да не съм впечатлен и от нея. Твърдо съм решен и да пробвам и Torn Stars - онлайн мода за най-великия спейс сим евър - Edge of chaos. Но след като най-накрая завърша сингъл плеъра, защото мода има досадното свойство да го премахва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *