Модерен колесен челен товарач ZW220 от Хитачи

Хитачи предложи на клиентите си още един модерен товарач, който освен изпипан дизайн предлага висока ефективност относно работата му на различни обекти. Моделът ZW220 е обезопасен и снабден с качествена апаратура, която при всички положения ще повиши производителността на професионалните ви занимания.

Работното тегло на машината е 18 180 килограма, а кофата на товарача е с обем 3.30 m3 придружена от нож. Функциите за аварийно управление и защита са на най-високо ниво и покриват задължителните изисквания за машини от типа „колесни челни товарачи”.

Hitachi ZW220 идва в комплект с гуми от Michelin 23.5R25, което както вероятно и сами разбирате е предпоставка да имаме доверие в качеството на технологията. Продуктът се предлага с дългосрочна гаранция и ако искате да го видите на живо то заповядайте в шоурума на Хитачи намиращ се в София.

За голяма част от фирмите занимаващи се със строителство най-важно е да закупуват техника удобна за служителите си. Залагайки на ZW220 вашите работници ще получат просторна кабина със стъклен таван, радио с часовник, отопляема седалка с предпазен колан, ламинирано стъкло и тъй нататък.

Личи си стремежа на Хитачи да прави всичко по силите си за да задоволи потребителските нужди и чрез модерните машини тип ала колесния челен товарач, който представяме днес успява да впечатли и най-изискателните клиенти. Разбира се, продуктовата гама от минни и строителни машини продължава със самосвали, багери и други, които можете да видите сайта на компанията.

В заключение

С двигател Isuzu 6HK1XDHAA и мощност от 164kW/220 к.с новия японски товарач ще задоволи и най-големите ви очаквания. Цената му отговаря на големите възможности, които стоителната машина предлага за широката потребителска маса.

Вградените екстри в товарача плюс степента на безопасност, която той предлага при работния процес доказват, че инвестицията в машината е правилна особено ако истински държите на доброто име на фирмата си. Очаквайте още информация възможно най-скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *