На вашето внимание Мини багер ZX38U-3 CLP

Ако се интересувате от покупка на функционален и добре издържан мини багер то Hitachi представя на вашето внимание модела ZX38U-3 CLP, който е един от най-добрите в своя клас.

Кабината е стандартна и притежава радио апарат, климатик, пепелник и запалка и дори поставка за чаши. На външен вид мини багера е доста прилежен и бихме казали, че производителите са се погрижили за това да бъде харесан от потребителите. ZX38U-3 CLP има отопляема седалка с пневматично окачване и разбира се, защитен колан.

Контрола върху мини багера се осъществява лесно, а за работата през нощта са предложени два качествени предни прожектора, които ще се погрижат за доставката на нужната ви светлина. Багерчето на Hitachi е оборудвано с 2,47м. моно стрела и рамо 1,72м. Двигателят е Yanmar 3TNV88, с мощност 21.3kW/28.5 к.с.

Кофата на представения днес багер е с капацитет 0.11 m3 като съществува извод за чук. Произведен в Япония мини багера ZX38U-3 CLP можете да видите в шоурма Hitachi в София. Там редом с този модел ще разгледате и още няколко много успешни машини, които ще помогнат при строителната ви работа на различни обекти.

Истината е, че този багер е особено приятен за работни ангажименти в ограничени пространства изискващи по-лесно проникване на строителната машина Hitachi правят бум с новаторското си мислене и практичността на своите иновативни предложения. Уверете се сами в думите ми, като пробвате днес представеният мини модел на известната компания.

Това бе представянето на един от най-добрите мини багери ZX38U-3 без да блести с ултра модерни функции той показва, че може да бъде решение на хиляди проблеми в съвременното строителство. Днес интересът към машината в България е доста сериозен и поради достъпната и цена. Ваш ред е да прецените дали това е багера за вас като съм сигурен, че ще направите правилната инвестиция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *