Созопол – Разходка сред забележителности и тиймбилдинг

Созопол е най-старият град по Българското Черноморие и един от най-старите в цяла България. Неговата история започва още от древността, когато през 620 година пр. Хр., гръцки изселници създават тракийско селище, което наричат Антеа. Малко по-късно, след като се разраства, селището е преименувано на Аполония, което се превръща във важен търговски център.

Днес Созопол е един забележителен курортен град с богата история, в който са добре запазени старинни сгради от различни епохи. Тези добре запазени исторически и културни забележителности в старата част на града, както и красивите, и добре поддържани плажове, го превръщат в едно любимо място за много туристи.

Най-ярките забележителности на Созопол са: Археологическият музей, Тракийските крепости в района на Медни рид, множеството антични некрополи на Аполония, Средновековните крепостни стени, Къщите „Старинен Созопол”, късносредновековната българска църква „Света Богородица“, Художествената галерия и много други.

Освен за разходка сред забележителности, Созопол е изключително подходящ и за всякакви бизнес мероприятия, като тиймбилдинг и други.Благоприятното местоположение на града, предлага добри условия за всякакви видове морски тиймбилдинг.

Морският тиймбилдинг на територията на Созопол може да включва всякакви забавни и екстремни игри. Най-разпространените сред тях са плаване с моторни и без моторни лодки, ветроходи, гмуркане и изледване на дълбините на морето, пиратски тиймбилдинг задачи с търсене на „съкровища“ и много други приятни, и същевременно полезни преживявания.

Всички тези тиймбилдинг програми са създадени с цел да подобрят работата в екип и комуникацията между различните отдели във всяка една компания. Разбира се, всяко едно подобно начинание, малко или много крие в себе си риск от непредвидени инциденти с неприятен край.

За да сте спокойни и защитени по време на всяко Ваше начинание, единственото, което трябва да направите е да слючите своята застраховка „Злополука“.

Със своят широк обхват на застрахователни покрития, застраховка „Злополука“ може да предпази Вас и Вашите колеги от всякакви неприятни инциденти.

Застраховка „Злополука“ можете да сключите в офисите на повечето застрахователни компании и брокери у нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *