Sonim XP3 – Мобилен телефон за алкохолици

От няколко месеца съм на твърдо мнение, че на мен гъзарски, изискани, скъпи и лъскави телефони с куп ненужни екстри и глезотийки, не ми трябват. Защо ли? Защото точно преди 2 години счупих дисплея на телефон за 400 лева след като го бях ползвал само 7 дни… (на купон).

А преди няколко месеца загубих телефон за 660 лева (пак на купон). От тогава си кютам с една доста приятна Nokia за около 30-40 левчета, поне да не ми пука ако и се случи нещо.

Днес обаче намерих решението на моят проблем. Перфектният телефон за безотговорни личности като мен Sonim XP3. Да, моделът създава една неприятна асоциация Но, да се върнем към основното. Какво му е подходящо на този телефон ли? Ами фактът, че е най-здравия телефон на света.

Преди да прочета за него, когато чуех за здрав телефон си представях гумиран телефон, който има някаква водоустойчивост, но Sonim коренно промени мнението ми. Телефонът е:

Водоустойчив (до 30 минути на един метър дълбочина) Удароустойчив Издържа на температури от -20 до +60 градуса по Целзий, Прахоустойчив, Влагоустойчив...

Супер. Отивам си на купонче и не се притеснявам че може да си настъпя телефона или да го изпусна в тоалетната, защото не е проблем. За жалост остава проблема с изгубването.

Време е за лошите новини. Телфонът дори няма цветен дисплей и някакви по модерни екстри. Подържа само bluetooth 2.0 и това е . А да и цената му е 500 евро, но много бих се зарадвал да го получа за коледа

Малко по-късно снимка, защото има някакъв проблем с WordPress.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *