Globul вече наистина прекаляват!

Globul

В края на предишния месец реших, че ми трябва и Глобул-ска карта. Отидох до сити центъра и от офиса на Globul си изкарах една карта. От Globul ми заявиха, че кредитния ми лимит е 50 лева, но уви, не беше 50, а 30 лева.

След като тези 30 лева бяха изговорени доста бързо, операторът на Globul ми каза, че трябва да отида да си внеса депозит, тоест да занулирам лимита до този момент, тъй като лимита не можел да се увеличава, а само да се погасява, поне първите 2 месеца или първият.

Отидох веднъж, вкарах 30 лева и започна от 0 лева, както и трябваше да стане. След това последваха 4-5 такива мои ходения, за да вкарвам пари в системата им, за да ми бъде пускан телефона и занулират лимита, за да мога да говоря все пак, не само да ми седи пуснат.

Всичко що годе добре, въпреки че съм адски против този 30 лева лимит в началото, но от Globul си знаят. Всичко до до вчера, когато получих SMS – поредният за един месец потребител на Глобул.

Уведомяваме Ви, че доближавате вашия кредитен лимит. При надвишаване… и прочие ще бъде спрян телефона.

След като получих този SMS по обяд към 14:00 легнах да поспя, защото бях изморен. Като се събудих, час след това, към 20:00 получих SMS, че са ми спряни изходящите, заради привишен лимит?! Веднага се обадих на 123 и обесних, че от както съм получил SMS-а за наближаване на лимита, не съм докосвал телефона, как изведнъж ми го спират?

А от там ми се обеснява, че е дошла сметката за месеца и за това е спряна и съм трябвал да платя от 210 ( обща сметка ) 150, тъй като съм бил вкарал 60 лева ?! Как ще съм вкарал 60 лева, като само 2 пъти ходя да вкарам по 40лева, един път по 50, друг път по 30, колкото ми се кажеше, по толкова съм вкарвал, за да ми бъде пускан и занулиран лимита.

А и друго ме възмути, как ще плащам за нещо, което вече съм платил? В крайна сметка, нямаше как да говоря за 210 лева (общата сметка) ако не бях плащал, при лимит 30, друг начин не виждам!

Значи случаят е следния: Плащам за нещо, след това плащам отново за това нещо. Интересна политика имат Глобул. Сега като проверявам сметката си, получавам SMS с нея, че имам 2.70 сметка, при положение, че вчера ми се каза, че като е влезнала сметката за миналия месец вече е спрян телефона.

Тоест как ще имам 2.70 лева от новия месец, като ми е била спряна веднага като е минал стария месец?! И другото, което е, на края на SMS-а при задълженията си пише тези 150 лева, но не с минус отпред, тоест, са ми задължения и няма да си ги одържа по никакъв начин, което е скандално, поне за мен.

Не им е чиста нещо работата на Globul!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *