Слави Трифонов и жълтите вестници

Проблемът на хората, които не харесват Слави Трифонов е фактът, че много малко от тях въобще го гледат. И ми е много интересно как могат да правят анализи на нещо, което не познават и не гледат. Това е все-едно да разказват за книга, която не са чели никога. За разлика от тях, аз го гледам поне веднъж седмично и каквото и да напиша, ще аргументирано на база реалната ми преценка. Не на слухове, не на клюки.

Искам да ви върна няколко месеца назад. Из много жълти вестници и жълти сайтове писаха публикации, че “Шоуто на Слави” няма да бъде излъчвано, че ще бъде в друга телевизия и други глупости. А какво стана? Шоуто продължи, нали така?

Това е и причината, да не вярвам в слуховете, че вече никой не гледа Слави Трифонов. Защото ако беше така, първо нямаше да има интерес от рекламодателите, нямаше да има хора в студиото му, нямаше и телевизията да инвестира в нещо, което не й носи пари.

Много хора не харесват Слави Трифонов, не харесват това, което прави. И това е нормално. Всеки има право на личен избор. Всеки сам си е господар на телевизора, нали така. Когато нещо не ни харесва - сменяме канала. Има пък и друг тип хора, които не само, че не харесват Слави Трифонов, а даже и го мразят дотолкова, че са готови да изпишат една камара глупости по негов адрес.

Преди доста време бях чел едно интервю на оператора в “Сигнално жълто”. Направи ми впечатление едно нещо. Той каза, че има страшно много хора, които искат да застанат пред камерата и да говорят глупости, само и само да ги излъчат по телевизията. Това е някаква мания, предполагам. Да те дават по телевизията.

Но има едно нещо, което не мога да не кажа за Слави Трифонов. След толкова години в ефир, толкова много промени се случиха, някой предавания замряха, други се появиха на тяхно място, но “Шоуто на Слави” все още е в ефир и радва много хора. Това е достойно за уважение и всеки, който го отрече просто няма да е прав.

Спомням си, че преди няколко години ходих на негово турне. Тогава медиците ни не бяха още свободни и знаете ли как завърши турнето. Изпяха две песни и се помолиха за тях, че някой ден ще са свободни. И когато най-сетне бяха освободени, всеки се биеше силно в гърдите и се хвалеше колко е помогнал. Но не и Слави.

И не си мислете, че го защитавам или нещо подобно. Просто казвам това, което съм видял. В книгите на Георги Стоев доста се пишеше и за Слави Трифонов. Че бил мафиот, че бил не знам си какво. И аз това не мога да го отрека, но не мога и да го повярвам. Без доказателства това просто са някакви твърдения. И още нещо - като някое предаване не ви харесва, просто не го гледайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *