Самочувствието на българските звезди

Да имаш огромно самочувствие не винаги е хубаво и не винаги говори добре за теб самия. Но това не пречи на нашите родни звезди да имат такова самочувствие, че все едно са някои знаменитости. Някои от тези звезди даже и не осъзнават колко са смешни в действителност и продължават да живеят в този си техен живот, пълен с радост и успехи, без грижи и тъга.

Истина е, че в България хай лайф няма и никога няма да има, поради една проста причина - липсата на звезди. Това разбира се не пречи на някои хора да си мислят, че са едно голямо изключение и че са световно известни личности от ранга на Бритни Спиърс и Мадона. Е, винаги ще има такива хора като Евгени Минчев, Глория, Камелия и други темп подобни индивиди, които винаги ще се блъскат в камерите за интервюта като удавник за сламка. А сега искам да ви представя най-презираните от мен “звезди”, които си мислят, че акат нещо по-различно от нас, обикновените хора.

Азис: Няма ли някакви хамали да го изнесат от България? Просто ми е отвратителен само като му погледна мазната физиономия. Преди години, когато не беше известен и не се правеше на жена беше доста по-поносим отсега. Но видя, че така няма да направи впечатление на хората и почна да се прави на обратен. Сега пък прави някакво вечерно шоу, което само като го видя и сменям канала, поради простата причина, че е фрашкано с простотии. Не ми се гледа как си показва гърдите по телевизията и някакви си кретени му пляскат - не знам за вас, но за мен е отвратително. Е, може и на някои да им харесва… разни хора, разни идеали.

Катето Евро: как мога да не я спомена и нея. Тя е дясната ръка на Азис в неговото вечерно шоу. Като актриса може да е много добра (казвам може, не съм гледал нейни пиеси), но поведението и е повече от просташко. То се и видя във Vip Brother. Изпокара се със повечето хора и изпадна неведнъж в нервна криза. Там доста се изложи, но не повече, отколкото се излага сега в шоуто на Азис. Там тя не прави нищо кой знае какво и според мен е доста далеч от било и помощник-водещ на вечерно шоу.

Евгени Минчев: ето го и типичният представител на т. нар. български хай лайф. За него мога да говоря доста. Стана известен с прочутите си обувки за хиляда и осемстотин лева. Доколкото знам организира и някакви конкурси по красота. Бях гледал в интернет как Радо Шишарката казва в предаването на Венета Райкова, че спал два пъти с Евгени Минчев, защото той му обещал, че ще го направи Мистър България. Имаше и слухове, че бил поканен да участва във Vip Brother, но отказал, защото му давали прекалено малко пари. Явно сегашните му финанси не са достатъчни да си плаща секса с мъже и иска още и още.

Глория: примата на поп-фолка. За нея много може да се каже. Последна и по-сериозна медийна изява беше преди около година, когато се изяви като жури на Music Idol. Тогава ми направи впечатление, че не разбира кой знае колко от музика, защото честно казано не чух нито една забележка към участниците от нейна страна. Само се придържаше към мнението на останалите си колеги. А що се отнася до самочувствието ѝ - то е хиляди пъти по-голямо от гореизброените “звезди”. Даже бях чел в Интернет, че при концертите и зад граница искала лимузина да я взима от хотела и освен това била много по-капризна от холивудските звезди. И на какво отгоре? Аз поне не си спомням да е правила някоя качествена песен през последната година, а вие? Странна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *