Пълнолуние

Днес разбрах, че пълнолунието освен, че ми действа в направление “безсъние”, но и ме прави силно раздразнителен. Рядко ми се случва да изпуша, но днес ми се случи.

Първо си направих едно разтъпкване преди 23:00 с желанието да си взема двете карти за фрог мобайл на цената на една, но нямах късмет (за щастие може би). Бях си навил на пръста да имам отново работещ акаунт за изпращане на SMS онлайн.

В последствие реших все пак да си заредя 5BGN хартиен ваучер за моята Прима и направих правилния избор. До трети юли трябваше уж да заредя ваучер за да не изгубя останалите ми 11 минути и няколко секунди към “Семейство и приятели”, но изтървах срока.

Днес си зареждам с 5 камъка и забелязвам, че тези ми 11 минути не са си заминали безславно, а са били добавени към новите 15 минути. Приятна изненада за пръв път от Мтел.

Ударихме по случая Загорка със Занев, който се върна около 23:00 от работа. Загорката не ми харесва колкото преди. Напоследък наблягам на Холстен и Туборг Лимон.

След удрянето на бирата реших да се прибера, а май не трябваше. Натоварих се от една дреболия и си развих на ум цяла теория по въпроса. В последствие се натоварих верижно от още няколко по-големи дреболии от първата и около 03:30 започнах да давам заето, в знак на което реших да си спра Pidgin-а, за да не товаря околоните хора с моето рядко лошо настроение.

От два часа и нещо си разглеждам разнообразни информации из мрежата, убедих се, че допълнителна лична информация нямам желание да предоставям повече на нито една социална мрежа. Все пак, който желае да разбере нещо повече за мен може да го направи прекалено лесно, посредством която и да е търсачка.

Финално заключение върхи блудкавите ми размишления: не, не съм хейтър, но понякога ми се случва и да поддам от към нерви. Дори сега когато луната започна да избледнява под натиска на утринното слънце започнах да гледам отново оптимистично по някои въпроси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *