Изпрати ли картичка за Коледа?

Дните преди Коледа и празниците не винаги са изпълнени само със щастие, радост и красота. Понякога просто не си на кеф и се чудиш какво да правиш. Гледаш телевизия, сменяш бързо каналите един след друг, влизаш в замрелия по празниците Интернет и се ровиш из любимите сайтове. Правиш неща, които не винаги те правят искрено щастлив.

Но през тези дни има нещо, което можеш да направиш и да се почувстваш много добре. Да изпратиш коледна картичка на близките си хора. Някои от тях може да са извън България, други пък могат да са в друг далечен град, но когато получат коледна картичка ви уверявам, че ще се зарадват. А какво по-хубаво от това да зарадваш близките си хора?

Само като погледнеш през прозореца усещаш духа на Коледа. Коледното настроение е навсякъде. Градове, улици, магазини, всички са украсени и те карат да се усмихнеш. Карат те да се замислиш и да станеш по-добър. Въпроса е как ще постъпиш? Дали ще гледаш позитивно или негативно. Аз призовавам всички да забравят за миг проблемите си и да гледат от розовата страна на живота.

Понякога имаме нужда от почивка и от забавление. Работата може да почака известно време, защото трябва да имаме време и за самите нас. Все пак здравето е на първо място. И точно сега е времето за една хубава и дълга почивка. Сега е времето да се мисли позитивно и да се случват чудеса!

В Интернет има толкова много сайтове, чрез които може да изпратите картичка на любимите си хора. Използвайте този шанс! Аз преди няколко дни получих една много хубава картичка от редовната читателка на блога - Ели, за което ѝ благодаря! Точно тази картичка ме накара да се замисля и да изготвя един дълъг списък с мейли.

След няколко дни ще изпратя доста писма със пожелания и картички, защото уважението към близките ми хора е много важно. И ако питате мен, всеки един трябва да го направи! Както казах вече няма нищо по-хубаво от това да изненадате роднините си, приятелите си и въобще всички ваши познати, като им изпратите картичка. Само внимавайте, че някои сайтове са направени просто с цел да събират мейли за спам. Но майната им.

Весела Коледа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *