Интериорни врати от масив

Решил съм да подменям вратите в дома си и последните месеци съм на тази вълна. Разглеждам и проучвам всякакви варианти. Красиви и високо качествени дървени врати от масивна дървесина, фурнировани врати и плъзгащи се врати в апартамента – сега това не е лукс, а сертификат за добър вкус. Интериорните врати от дърво, местно и чуждестранно производство, са направени от висококачествени материали.

Модерната технология за производство осигурява най-високите стандарти за качество. Наистина висококачествените дървени врати, фурнировани врати и плъзгащи се интериорни врати даже след много дълго време не губят привлекателната си външност. Днес пазарът предлага два вида врати – естествени дървени врати от масивно дърво, както и врати, изработени от материали, заместващи дървото.

Дървените интериорни врати са по-скъпи. Трябва да се отбележи, че независимо от цената те изглеждат много привлекателно във всяко помещение. В същото време интериорните врати от заместителите на дърво набират все по-голяма популярност. Те имат покрития с висока издържливост на износване, голямо цветово разнообразие и са истинско предизвикателство за дизайнерите.

Традиционните интериорни врати са не само плътни, а имат възможност да са остъклени в най-различни варианти. Това допринася за увеличаване на светлината в помещението. Формите и размерите на остъкленията дават изключително разнообразие на моделите. Тъй като интериорните врати са неразделна част от дома ни, те трябва да са не само с високо качество, но и да отговарят на индивидуални естетически изисквания.

Всички те трябва да са снабдени с безопасни и красиви аксесоари. Да изпълняват качествено и безшумно функциите, за които са предназначени, като се отварят и затварят лесно, без много усилия. Гамата от модели, които се предлагат на пазара е много голяма и лесно можете да намерите интериорни врати, които най-добре ще хармонизират с дизайна на вашия апартамент, къща, вила или офис.

Все по-често се срещат фирми, в които работят добре обучени и компетентни служители, които ще ви информират, консултират и помогнат да направите правилния избор според вида, модела и качеството на вратите. Изборът на масивна врата за дома е важен. За такава трайна инвестиция е обосновано да се похарчат малко повече пари, но да се изберат по-качествени и красиви интериорни врати.

С жена ми сме се спрели на чешката марка Sapeli. Представител за България е компанията Doordecor, от които сме купували и преди и сме много доволни.

2 мнения по „Интериорни врати от масив

  1. Вратите от масив са страхотни.Преди няколко месеца закупихме за вилата ни и сме изключително доволни от качеството и от дизайна й. С едни плъзгащи се интериорни врати ще бъде всеки един дом по интересен и подреден и по обширен.Има толкова много модели, които плъзгащи се врати са с уникален дизайн и всеки един ще намери нещо за себе си гледайки една врата и ще избере нея за своят апартамент или къща.

  2. За вилата ято да бъде от дърво. Да казва че влизаш в нещо като механата тъй като ремонтирахме мазето и сега то стана малка и уютна механа за всички нас и нашите приятели. Затова ни трябва точно една огромно масивна врата, казваща добре дошли и да показва че е здрава и да има сигурност за цялата къща.Интересно ми е дали бихте могли да направи по размери дадена врата или това би оказало влияние на качеството на отваряне ако е по голяма от стандартните а е толкова масивна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *