AX Mass FX

Понякога в живота се случват събитя, които могат да ни накарат да спрем интензивните тренировки. Има и случаи, в които просто не ни се тренира без видима за това причина. Такива неща се случват на почти всеки фитнес маниак и бодибилдър. Спирането на тренировките обаче може да попречи на вашия растеж и заради това ще ви трябва някакъв продукт, с който да контролирате случващото се.

AX (Anabolic Xtreme) са измислили един уникален продукт създаден точно за вас. Името му е Mass FX The destroyer. Ако искате да подсилите тренировките, да имате повече физическа сила и енергия и то набавена по натурален начин не пропускайте да закупите AX Mass FX. В него няма стероиди или PCT, а само възможност за чисто повишаване на масата и обема ви.

За онези, които искат да градят чиста мускулна маса и обем без използването на анаболи Mass FX е най-добрия продукт. Запомнете трябва да сте упорити в тренировките и искренно да желаете качествени резултати. Продукта не е за всеки, който влиза в залата а за истински спортисти с налична мускулатура и желание да повдигнат производителността си ефективноста на тренировките си.

От Anabolic Xtreme имаха задачата да увеличат полезното действие на Mass FX макар, че продукта вече се бе доказал и минал съответните медицински изследвания. Първоначално да се измисли нещо по-добро бе много много трудно и поради тази причина Anabolic запазиха основните съставки на Mass FX като леко завишиха дозировката им и добавиха няколко нови ингредиенти. Продукта е формиран от две съставки и те са Utrica Dioica и Lignan Extract.

Какви са новите неща при продукта Mass FX ?

Освен завишената дозировка на главните съставки в продукта има и една новодобавена съставка на име 25-RX. Тя влиза в чудесна комбинация с 25-R Diol и служи за активация на андрогенни рецептори и растежа на мускулите. Вие ще усетите напомването им още след първата доза.

Друг интересно е добавеният екстракт за стимулиране на организма и производство на по-голямо количество тестостерон. Това е така наречения Epimedium extract съдействащ перфектно на мускулната ви маса.

Какво ви предлага новият Mass FX ?

Хранителната добавка освен безусловен мускулен растеж продукта предлага още повишаване на сексуалността, по-бързо и практично възстановяване след тренировки, перфектно усвояване на белтъчинии и здрави мускули такива каквито бихте желали да имате.

Още готини хранителни добавки може да намерите в омлайн магазина на SilaBG.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *