Професия поп фолк певица (чалгарка)

Винаги съм се чудел как има толкова много тинейджърки, които се възхищават на поп-фолк певиците (чалгарките). Купуват си плакати, календари, химикали и още куп дивотии, които ще ги въведат в света на фолк индустрията. Пращат по сумати SMS-и в най-различни игри, само и само за да имат възможността да се срещнат с някоя от певиците на Пайнер. И в същото време не си задават един елементарен въпрос. Има ли смисъл от всичко това? Има ли смисъл да си даваш парите за глупости? Има ли смисъл да се срещнеш с някоя фолк певица, която дори и не може да направи едно правилно изречение? Няма, нали? Еми щом като няма, защо има толкова много хора, които си дават парите за глупости?

Разбира се, на повечето момичета не им е ясно, че животът на поп-фолк изпълнителките не е само тракане с пръсти. И съвсем нормално, тези млади тинейджърки искат да приличат на своите музикални идоли. Мислейки, че ако се реализират като фолк певици ще получават големите хонорари, ще карат скъпите коли и всеки втори случаен минувач ще ги пита “може ли един автограф?” - О, боже, това са пълни глупости. Всеки знае, че скъпите коли, които карат фолк певиците са им подарени от техните гаджета (повечето от които са известни бизнесмени). Известно е, и че и фирма Пайнер прибира по-голямата част от тлъстия хонорар, който получава техен изпълнител за едно участие. Хамалска работа!

Да не говорим пък, че някои от най-известните певици са едни от най-скъпо платените проститутки. И това не е тайна. Не е и лъжа, както се опитват да го изкарат фолк изпълнителките. Но явно тези факти не са достатъчни и точно тези певици се радват на изключителна голяма популярност. Да се чуди човек на феновете защо толкова им се кефят. Може би причината за това се дължи на големите им силиконови прелести, а не на песните им, защото те дефакто авторски изпълнения нямат. Повечето са крадени от сърбите (имам предвид музиката, че някой път и текстовете). Смешна работа, но въпреки това професията им далеч не е лесна.

Пеят до късно, стават рано, гримират се и отново на работа. Имат участия почти всеки ден. Не им остава време за почивка. Нито да се наспят като хората. Наистина не е лесно, но всеки сам избира професията си. А определено тази професия не е за всеки. Така че момичета, внимавайте какво си пожелавате. Ако искате да станете известна личност може да го направите по десетки хиляди начини, но това да се реализирате като една от най-добрите професионалистки в своята област е най-трудното нещо. Не може да стане за дни или месеци. Трябват години усилена работа. Така че, както споменах малко по-горе - внимавайте какво си пожелавате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *