Кърти, чисти и извозва в Понеделник!

Ама вече това на нищо не прилича. И то в понеделник. Прогнозата за времето тези дни е да продължи да вали. Ще перифразирам - Единственото нещо, за което не може да се обвинява никой е лошото време. Ама съвсем не мога да разбера, защо като завали дъжд, сняг, задуха вятър, пече слънце и други природни особености цялата държава просто блокира.

Идвам в офиса днес, Интернет няма, та се налага да се използват алтернативни източници. Докато дойда в офиса преминах през всички кръгове на ада, задръствания, изнервени водачи и аз в това число. Вода навсякъде. Колегите от съседния офис наели фирма да кърти, чисти и извозва някаква стена и вдигат зверски шум на всичкото отгоре.

Звъня на интернет компанията, чиито услуги ползваме и оттам любезно ми казват, че имат повреда следствие на дъжда. Бе нали цялата им Интернет мрежа уж е под земята, всичко е направено по последен писък на технологиите или поне така ми казаха като сключвах договор за бизнес абонамент. Българска работа.

Стигам до извода, че една капка дъжд да падне, да подухне леко ветрец и всичко отива по дяволите. Сега остава, благодарение на гръмотевиците навън и тока да спре и вече всичко ще си дойде на мястото. Разпускам хората, удрям ключа на офиса и се прибирам вкъщи, освен ако не ми трябва вече кола с висока проходимост, за да си стигна у дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *