Уийкенд в Николово – скара, бира, кебапчета, наргиле…

Преди няколко часа се върнах от Николово. До сега бях минавал само с кола покрай Николово или бях ходил до Текето. Този път имаше повод. Празнувахме рожден ден на първия по дата от близнаците, които познавам (за зодията иде реч).

В 19:00 се събрахме пред бившето Кино Здравец и един приятел, ни откара на партиди от по четири човека до къщата си, където щяхме да празнуваме рождения ден.

Докато чакахме да дойдат другите се поиграх да проверя как стои въпроса с обхвата на GSM операторите там. нещата бяха плачевни. Vivacom не се ловеше въобще, докато Мтел и Глобул бяха с много слаб обхват. Около 20:15 се бяхме събрали всички и се настанихме на открито по масите. Имаше вкусни кебапчета, кюфтета, шопска салата и много бира (17 двулитрови бутилки ако се сещам правилно) тъкмо колкото да стигне за 11 човека.

На рожденника му подариха наргиле и някакъв ароматизиран тютюн, който беше страхотен. За пръв път пуших от наргиле и ми хареса много. Димът му въобще не дразни гърлото за разлика от цигарения дим. Около 03:00 реших да полегна и да поспя някой и друг час, обаче не ми се отдаде заради високата музика и заради това, че вече беше започнало да много става студено, а прозореца на стаята, където щях да спя беше отворен за да могат отвън да сменят пичовете песните. Бяха си сложили горе на прозореца клавиатурата.

Почаках да съмне и станах за да видя, че тази част от компанията, която не беше спяща беше се наредила около огъня и си беше на топличко. Защо ли не се бях опитал да спя там?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *