Мтел – сини хора – БОБ – кожодери

След като преди време получих SMS от Мтел-ските другари, че хартиената фактура, която получавам всеки месец вече ще се заплаща ОТ МЕН на стойност 0.60 лева, днес разбрах че потребителите на Мтел Прима ще заплащат 0.03 лева със ДДС на минута за обаждане към номер 1111 за проверка на сметката и презареждане.

Във връзка с това, искам да направя следующото кратко обръщение:

Неуважаеми другари от Mtel, майната Ви на Вас и на алчните Ви задници. Вие просто нямате надънване.

Благодарение именно на Вас, и на другарите от ГлоБул и Вивател (БТК), ние имаме едни от най-нискокачествените мобилни услуги в Европа и най-високи цени. Шампиони сте!

За картелни споразумения между Вас и дума не може да става когато Ви запитат, нищо че всички имате еднакви планове, с еднакви цени, само са с различни имена.

Още малко ми трябва да ме напушите с наглоста си и ще отида да си закрия картата и домашния телефон на БТК.

За какъв чеп са ми взех да се питам, след като има Skype и други подобни програми, където мога да говоря безплатно?

А в момента се опитвате чрез разни сини хора да си върнете доверието на потребителите, след като ги ограбихте чрез надписване на сметки. Чакате БОБ да ви оправи, но няма да дочакате.

Първо помислете за защитата на личните данни на потребителите, после спрете да ги лъжете и по дяволите, спрете да ми пишете фалшиви хвалебствени коментари под темите. Смешни ставате! Поне си сменяйте IP адреса.

Сините хора няма да ви помогнат, защото като разбере народът, че това сте вие, ще се обърне срещу вас!

4 мнения по „Мтел – сини хора – БОБ – кожодери

  1. Сините хора не са ли на „нова“-та ера в комуникациите. Сиреч бъдещия, нов мобилен оператор?

  2. БОБ също надписва., разликата е, че няма смисъл да се оплакваш.

    Вчера си купих стартов пакет БОБ, днес го активирах и проверих сметката си и какво да видя – вече 3.25 без ДДС. За да разбера, трябваше да се обадя два пъти на оператор, първия път – 3 минути и втория път – 14 минути. Разбрах, че съм платила 3.25 – 3.90 с ДДС – за ПУК-код, а с който никога не съм искала и не съм използвала, то се знае. Но има ли смисъл да разбереш това, като за установяването на тази проста истина платих над 8 лв, защото разговор с оператор в БОБ е 49 стотинки на минута. таака че оттук идват печалбите.
    Операторите правят всичко възможно да проточват разговорите, благодарят ти за търпението, правят мноого дълги справки и пр., само и само да те задържат. Става нещо като секс-телефон. Така че избягвайте разговорите с БОБ-оператори и ако имате жалба, пишете жалба на специална бланка в магазина на БОБ.

  3. Поне 7-8 пъти съм установил,че ми е надписана сметката невероятни бандити. Тъжна и жалка държавица. По-точно балканска държавица, ако това ви говори нещо.

  4. Абсурдно е как се унищожаваме.Аз заминавам и няма да се върна повече…Едно ме крепи че тези мошеници остават тук и когато циганите станат мнозинство,ние ще им пращаме вазелин за тях и родата им ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *