Морски стил в декорирането

Плаж, море, любим човек и приятни усещания - с няколко думи лято. Много от нас са влюбени в лятото. То е любимият ни сезон. Какво по-хубаво от това да декорираме стая в морски стил и да се докоснем до вечно усещане за лято? Няколко съвети за декориране на стая в морски стил:

Морски стил - декорация на стена

- Включете син и зелен цвят във всичко около вас, като не се ограничавате до един нюанс. Морето, небето, през лятото са толкова сини, че тук няма място за въображение. Доверете се на тези два цвята, ако желаете стая в морски стил.

- Поставете миди, рапани, малки макети на лодки и кораби, котви и други по шкафовете и навсякъде, където решите. Дайте воля на креативността си. Разгледайте идеи за изработване на предмети, свързани с морето. Този ефект ще се засили, ако по стените поставите морски пейзажи или друг декор за стена от 1001kartini.

- Купете си вълшебен лунен пясък. Не се смущавайте от факта, че е изработен за игра на децата. Той ще е напълно подходящ за идеята ви. Може да моделирате с него рибки, морски звезди, охлюви и други. Не се притеснявайте да грешите! Винаги може да промените формата на изработеното изделие, тъй като той е създаден за многократна употреба.

- Изберете мебели, завеси, възглавнички в подходящите морски цветове. Нека завесите бъдат тънки, наподобяващи фините рибарски мрежи.

- Ако не ви допадна идеята с лунния пясък, се доверете на обикновения. В много магазини вече можем да намерим цветен пясък за рисуване. Изберете различни нюанси на зелено и синьо и ги поставете в бутилка или подходящ съд. Какво е море без пясък?

- Опитайте да изработите собствени произведения на изкуството. Включете миди, рапани, черупки и подходящи цветове. Не забравяйте въображението си! То трябва да участва активно в дейността ви. Ще забележите, че предметите, изработени от самите вас, са много по-красиви и ценни от тези, които са закупени в готов вид.

Нека бъде лято! Нека бъде топло, слънчево, морско и свежо! За тези от вас, декорирали стаята си в морски стил, лято ще бъде през цялата година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *