Край на празниците

По наблюдения от последните дни, мотоциклетистите рядко спират на КАТ-аджиите. Обикновено намаляват, дават мигач и малко преди да спрат изведнъж ускоряват. Абе като Road Runner-а... В доста от случаите куките ги замерват с палката, а тя не е много лека...

На рокерските събори се провежда състезание за най-космат гъз. Участниците "надничат" в едно прозорче и публиката ръкопляска. А вЕрвайте ми, рокерите имат какво да покажат. Голяма веселба.

Покрай многото почивни дни магистралата беше като писта за Formula 1.

Фалшивите патрулки освен че са адски глупави са и винаги закачени за еднакво изглеждащ билборд. Четох по вестниците, че са в мащаб 1:1. Тези обаче ми изглеждат малко по-малки. На няколко места ги бяха завряли по-ниско от тревата, така че само буркана им се вижда. Доколкото мога да си разтълкувам закона нямат право да се крият, ама нейсе. Явно Ролпласт се стискат за материал, а с тези пари можеха да направят нещо по-смислено.

Истинските патрулки бяха много по-малко на брой. Обаче нанасяха повече damage. Ако не направя някоя глупост, скоро ще трябва да ми връщат малко точки.

Празната магистрала предразполага към малко по-висока скорост. Както се вижда по-долу - обрах всичките насекоми по пътя. Като се блъсне в стъклото ти оставя една слузеста капка, която не се отмива лесно от чистачките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *