Как да стана известен в България?

Живеем в толкова малка държава, че в нея абсолютно всеки, който иска, може да стане известен. В това си твърдение се убеждавам всеки изминал ден. Съществуват няколко прости начина, чрез които може да се сдобиете с доста голяма популярност и да се харесате на много хора. Ако целите това разбира се. Макар, че аз лично гледам доста пренебрежително на новите звезди (ако мога да ги нарека така) доста хора им се радват. Е, стига толкова съм увъртал, нека да започна по същество.

Начините, чрез които може да станете известни са два - чрез простотия и чрез интелект. За съжаление обаче, доста хора избират първото. Може би защото много от съвременните младежи обичат да гледат простотия. Чрез интелект също може да станете известни, но ще са ви нужни страшно много усилия, време и всеотдайност към това, което правите. Разбира се, ако сте жена може да станете известна и чрез най-древната професия, ама това е друг въпрос.

Тук трябва да спомена, че преди няколко дни попаднах на няколко много забавни клипа, които показват простотията на един младеж, който е решил да стане известен. И го е направил по възможно най-лесния начин - качил е няколко клипа в сайтовете за видео споделяне и хоп, вече е известен. Тази “слава” обаче май не е много положителна, като гледам негативните коментари под клиповете. Въпреки това младежа е постигнал това, което иска, макар и чрез простотия.

Та да обобщя. Известността май не е токова хубаво нещо, колкото се опитват да го изкарват по телевизията. Аз лично никога не съм желал да бъда известен. Няма да тръгна да правя някакви идиотски клипове само и само да ме гледа някой. Няма да тръгна да псувам като селски хамал при вида на камера, за да ме пуснат в “Господари на Ефира”. Ще се опитвам да правя това, което ми харесва и доставя удоволствие. Пък после каквото сабя покаже.

2 мнения по „Как да стана известен в България?

  1. не може да се стане известен с простотия и с интелект

  2. Така е , но влогърите .. Поне някой от тях го правят за да забавляват хората , но иначе са си нормални и възпитани . Вярно е че някой от влогърите са доста скучни , но в реалния живот те се отпускат и тъй като не са сами са по естествени ….Навсякъде се раздава супер много хейт . Честно казано и аз искам да споделям мнението си , но би ми се искало да не е чрез клипове и тн . Facebook,Instagram… Много известните социални програми не ми вършат работа . Като се замислите ако качвате примерно в Facebook само някакви мнения без снимки и др , който обикновенно търсят хората ти си нищо , а за провокативните клипчета , които се качват в днешно време … Това е просто неописуемо .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *