ВиК спират водата постоянно!!!

Хмм… Днес поредната доза нерви осигурена ми този път от милите ВиК. Не стига, че все едно у нас е дискотека заради енергото, ами и ВиК си правят таш** (мъжки атрибути). И при все, току що ми гръмна втората от трите крушки на полилея… Изобщо кеф.

Та да се върна към мисълта си. Защо толкова много обичам ВиК. Е как защо. Стоя си аз у нас, 2:10 сутринта. Преглеждам си Google Reader-a преди нощното блогване в новия блог и опа - ново 20.

Отидох до кухнята да си направя хапване и кафенце. Направих си няколко сандвича с шпек, сирене и апетитка и заседнах пред PC-то да ям. До тук всичко е ок. Но нали се сещате, че няма да тръгна да блогвам за едното ми ядене.

Сиренето се оказа свръх солено, а ефекта му беше подсилен от апетитката. Бегом към чешмата за вода. Въртя крановете аз като луд, но вода няма. В банята същата история. Умрях от люто и солено. Добре, че в кафе машината имаше малко останала вода, та източих някакви глътки да пийна..

По-лошото е, че НЕ Е прецедент. Това е всяка нощ. Понякога само пада налягането, но в повечето случаи спират водата след 11:30-12. “Нямам идея защо”, но някак си не ме кефи. Сега очаквам включване от интернет провайдъра и кабелната, поне да не са капо и те… и друго май не остана.

Освен газификация, тъй като сега ни газифицират и тук може да очаквам издънки, но ако недай си боже се случи нещо няма да мога да блогна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *