Новият химн на МВР кърти!

„…Родната полиция ме пази…“? От какво? Аа… сетих се – веднъж ме спират за превишена скорост и почнаха да ме пазят, да не би да ми тежи портфейла… Когато предвидливо извадих парите преди да отида до патрулката – оставих само 5 лева.

Отидох и се почва с различни изпитани лафове от сорта на „…сега и колата и книжката и живота и жената и децата и семейството от Варна и роднините от Китайско и чича ти Веско Мицин…“ опа отплеснах се малко… При питане от моя страна „Аа… не може ли да не става точно така?“ – родната полиция ме опази, беее!!!

„Давай, к’во ‘ше даваш и айде тръгвай натам…“. След като показах петте лева директно от порфейла и двамата се стреснаха – „…Лелеееее… тоя няма и пари беее… Айде бегай, че ни мотаеш!“ и хоп, родната полиция ме опази!

Ами шанс, може би съм късметлия, накараха ми се, че съм карал на цариградско посока пловдив със 83км/ч при разрешени 50км/ч на 4 лентов път, прекалено нов и сух. Просто „родната полиция ме пази“! И всички трябва да сме благодарни!

Този садомазохистично-негърски текст, да не би да е измислен от някой, който е седял в кенефа и е нямало какво да прави?

Ако някой някъде предава
своето отечество и слава,
ако клетвата за дълг прегази -
моята полиция ме пази.

Ако някой предава държавата, то това да не е повреме на соц-а писано…? „…Ако клетвата за дълг прегази – моята полиция ме пази…“ – леле майчице… Това кърти миФки!!!

Ако някое продажно братство
граби от народното богатство,
истината днес е само тази -
родната полиция ме пази.

Този пасаж е прекрасен. Тук съм се смял с най-голям кеф. Ако някое братство – например тамплиери или илюминати или скинари, о да сетих се – или политици – грабят народното богатство, родната полиция ги пази Мно’о пра’илно! Е за това го уважавам куплета.

Ако някой вярата убива
и престъпниците сам прикрива,
ако някой пред лъжата лази -
нашата полиция ме пази.

Един приятел би казал тук „А?! К’во!?“ и да направи знак What the fuck, man? Ако някой избива вярата и прикрива престъпници – вярата в полицията ли? Ъъъ… Това изколи и помаза по асфалта всичко детстко в мен… И тук ме пази родната полиция.

Припев: Хора, подарете цвете,
хора, запомнете ни добре!
Гордост е да служиш в редовете
на България и МВР

„Хора, подарете цвете“ – на любимата, бе! Запомнете го добре! Гордост е да служиш ти на МеВеРе ????? Холи шит, да служиш на МВР, как звучи… Трябва да сме благодарни и мега мега мега щастливи, че родната полиция ни пази!!! Юпииии!!!

Отивам да се метна от моста, щото родната полиция ме пази – това май значи, че няма да падна долу? Опс… Родната полиция ме пази! Довечера ще го сънувам това…

В никакъв случай не искам да обиждам творците по-долу:

Текст: Евтим Евтимов
Музика: Тончо Русев
Аранжимент: Пламен Велинов
Изпълнител: Веселин Маринов

Но тази песен трябва да се слуша в заведение тип „кръчма“ и да се играе хоро… Това е МВР, така ли? Родната полиция ни пази! Боже мили, полицията ни пазила…

И като финалче към всичко това чух, че песните на Веселин Маринов били лечебни. Някой беше разказвал как на един негов концерт, сакат хвърлил патериците си и избягал.

Какво по дяволите, бе хора???????? Е това е държавица, смеят ни се всички… Кочина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *