Хемороиди: Лаком гъз – кръв сере

От една-две години след като преминах през заветните 40 започнах да разбирам колко са били прави старите хора дето ми викаха, че като мина четиридесетакЪт ще разбера, че имам и други органи, освен половите. Прави са били хорицата, признавам си.

Преди две седмици дочух, че в ловешкият винпром продавали вино с влошени качества на цената само 70 /седемдесет/ стотинки за литър. Веднага събрах всичките налични празни туби на комшийте ми и драснах с колата за Ловеч. След точно 40 минути потене в кабината на бусчето ми, достигнах заветната точка.

Слухът се оказа наистина верен, продаваха вино – леко мътно, но почти 12 спиртни градуса. Повечето от хората които чакаха на опашката, бяха с десетлитрови бутилки от минерална вода и докато си хортувахме за времето и резултатите от изборите неусетно ми дойде ред и на мен да пълня. Прекарах аз тубите и гордо заявих:

- Двеста литра за мене.
В очакването си да впечатля работникът, който вземаше празните съдове, останах изненадан от ясновидските му прозрения.
- Опа-аа.. ти си от Троян, нали?
- Да.
Отвърнах му аз, изумен от прозрението му.
- Кажи ми, по какво ме позна от къде съм?
- Как по какво бе? Само троянци ми идвате с бусове и по-малко от двеста триста литра не вземате. Даже разбрах, че и не го пиете това вино ами го ‘варите’ на ракия.

След като бях разкрит, нищо друго не ми оставаше да изчакам да ми напълнят съдовете безмълвен. Тубите и бидоните ми дойдоха натоварени на една транспалетна количка. И прецакването започна.

За стар атрофирал форумен трол като мен тежестите които се наложи да вдигам бяха почти непосилни, но лакомията ми беше по-голяма. Хем ги натоварих, хем ги и разтоварих и пренесох на 200 метра после.

Още на същата вечер ‘гъзот’ ми цъфна.

След почти десетдневна борба с хомороидите ми, открих колко по-добре е след ходенето до тоалетна да се ‘подмиваме’. Самото третиране на гадните израстъци с кремче не беше много неприятно.. ама гледах да не се заигравам много.

Сега когато всичко отмина, си пия винената ракия и търся клипчета за лечение на хемороиди, щото лакомията не се лекува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *