Семейна разходка в магазин Кауфланд

Магазин Кауфланд в квартал Овча Купел е едно чудесно място за пазаруване. Преди около година аз, моята съпруга и сина ми посетихме този хипермаркет, за да видим дали той ще отговори на очакванията ни за качество.

Кауфланд

Още с паркирането на автомобила ми забелязах, че обслужващия персонал се е погрижил за маркировки, парко-места и дори интелигентно направени табели упътващи клиентите. Веднага след като прекрачих входа на Кауфланд съзрях информацията, където маркираха личната ми торбичка и шишето с минерална вода в нея.

До този момент не бях виждал толкова голям хипермаркет в София. Гледах щандовете и избирах каквото ми попадне. Спомням си, че точно бях взел заплата, а съпругата ми ме уведоми, че имало промоции на над 20 вида стоки, които видяла в каталог Кауфланд предоставен от нейна приятелка.

Количката се пълнеше минута-по-минута, а малкия ми син беше във възторг от отрупаните щандове със сладкиши, снаксове и чипсове. Моята разходка до магазина излезе над сто лева, но определено смятам, че си заслужаваше.

Освен, че напълнихме няколко торби с покупки хапнахме и по един сладолед пред магазина, за да отморим. Синчето ми се заигра с разни хлапета, а аз и майка му седяхме на две високи столчета точно в дясно от централния вход на хипермаркета.

След тази разходка из новия квартален магазин с впечатляващи размери реших да стана редовен клиент най-малкото, защото в него открих неща, които съм търсил с години. Впечатлиха ме и промоциите в предложения безплатен каталог на Кауфланд, който преглеждам всяка седмица и подчертавам най-важните за семейството ми продукти.

Препоръчвам посещението на магазина, защото има какво да видите и купите. Това не е поредната реклама, а по-скоро историята на един доволен клиент колкото и невъзможно да се струва това на някого. Ваш ред е да споделите мнението си за веригата и как я виждате през призмата на вашите изисквания. Поздрави за всички потребители и успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *