Истинският приятел е рядка птица

Гадже, Житейски партньор, Кошче за душевни отпадъци, Съпругата, Благоверната, Сексживотното в кухнята, Майка на децата ти... А приятел?

Дали тази, която сутрин те събужда с милувка и топло кафе, през деня ти праща безброй целувки по телефона и си споделяте нещо дребно, което само вие си знаете, а вечерта е кулинарно пиршество и сексуално приключение - може да е приятелка?

Дали можеш да си 98% откровен с нея? Двата процента са за оня път, когато си вря свеща с презерватив на онова зелено училище, и за миналото лято – когато оповръща любимото й тибетско пончо (мейд ин чайна), а зимата й каза, че се е загубило при последното преместване. Колко си готов да споделиш и колко носи тя?

Няколко истини за половинката - приятел (съкратено Пипи - ПП)

По отношение на секса: не споделяш напълно желанията и вижданията си, и не можеш да се похвалиш със счупената маса в офиса от дупето на секретарката на шефа. Мъжете допускаме, че жените ни не бива да знаят в цялост за сексуалните ни желания, щото ще ни помислят за надървени, извратени затворници от Белене.

А те реално ни мислят за такива, защото се чудят на какво се дървим толкова. Споделяйте и ще просперирате. Само това за колежката недейте, приемете го като данък - неминуемо е и на всеки се случва.

Заживеете ли в един дом с Пипи става страшно - двамата имате различни представи как трябва да изглежда бърлогата, как да се отнасяме с роднините или да възпитавате децата си. Ами то нормално - иначе щяхте да сте близнаци, различието е плодотворно.

Комуникацията пак му е майката, заедно с бащата - компромиса. Ако Пипи нареди десет саксии на перваза, вместо да бучиш като метрото - сложи реплика на един Оскар с твоето име отдолу и наречи композицията The pervaz of glory!

Пипи и парите са две неразривно свързани неща. Любов, крехка като влакова композиция. Колкото и да ти е неприятно обаче, Пипи понякога е по-богата от теб и ти се налага да нараниш самочувствието си на старозагорски джентълмен, като и позволиш да плаща тук-таме.

Добре е да се знае, че Пипи се чувства истински значима и щастлива в този период. Пипи е материално същество и като такова, обича материята. Сиреч, няма да обеднееш, ако от време на време й напомняш, че значи нещо за теб, но не като я караш да ти пържи филийки, асоциално копеле!

Преимуществото на Пипи е, че като по-скоро приятел, може да делите общи интереси или бирени компании. Това автоматично те освобождава от късното хвърляне на боклука, щото с Кирето от третия етаж не сте обсъдили “Миньор” Перник – “Щука” Ахтопол дербито или как комшията, даскал не може да си запали “фиат”-а втора седмица.

По-скоро половинките са дразнещи с манията си да се налагат и да ревнуват от колата, продавачката на домати, приятелите, компютъра... Така нареченият гърл пауър. Да ви акам на еманципацията! Жените – половинки нагаждат еманципацията си така, че максимално афектиран да си ти и джоба ти. Айде нема нужда! Да живее ПИПИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *