Спрей за почистване на климатици

Ето, че поръчаният от мен преди няколко дни спрей за почистване на климатици на Earth Chemical Co Ltd. (Япония) пристигна в нас. Прочетох много интересни мнения за него във форумите на SetCom.BG и реших да си направя част от годишната профилактика сам, тъй като приятелчетата от ЗП "Любен Петков" ме разочароваха предните две години.

спрей за почистване на климатици

В знак на протест, аз и вуйчо ми решихме да не ги викаме тази година. Да ти изтърси климатичен техник дори и на шега "виж сега как ще ти взема за 5 минути 30лв и касова бележка няма да ти дам", е несериозно и не мотивира клиента да си извика отново същия палач, за да му прави профилактика на системата.

Още повече, когато ми монтираха системата, не ѝ направиха вакуум, а след това ми остроумничиха как това не било никак задължителна процедура при монтажа. Да бе, само дето сега ще се върти въздух в системата на моя климатик, което ще го направи по-неефективен. Де не говорим, че ще изразходва повече енергия.

Както и да е, поръчах си спрея за климатици с аромат на гора и мисля малко по-късно днес и утре да почистя с него охлаждащата пита, след което да я почистя от препарата, напръсквайки я с вода. Също така е много интересно да си ги правиш всички тези неща сам, осмисля ми се живота. Опитайте и Вие да почистите само Вашите климатици! :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *