Петък е – най-накрая!

Както се казва, честит ви петък! Иде съботно-неделно разпускане и край на тъпотиите и скуката в офиса. Не че няма и хубави неща, например днес установих, че съм номер едно по гласуването на клиентите за затворени кейсове. То това е предимно защото все още нямам значим брой кейсове, на които клиентът да се е сетил да гласува. Имам само 38 с общо 6.69 точки по 7-балната скала.

Иначе пробвах вчера да стоя буднен 30 часа и да ви кажа, наистина започваш да виждаш нещата странно после. Фаровете на колите даже светят по различен начин. Цялата работа стана, защото бях нощна смяна, след това на изпит и от бързане си забравих якето в офиса заедно с ключовете.

Та да… реших, че не ми се връща в Бизнес парка и ще безчинствам. Даже първоначалната идея беше един приятел да му се примоля да спя у тях, но реших, че май е грубичко, а и що пък да не поблъскаме заедно и така цял ден джиткахме наоколо, полянки, разходки, бири и гледахме да не сядаме и да не се задържаме никъде, за да не ми се доспи.

Днес като погледнах, установих, че съм хванал тен.

П.С. - Ъпсурт са големи! Цялата им дискография струва 38 кинта общо, така че призовавам всички да им дадем малко подкрепа и дано излезе скоро петият албум. Деба тия мр3-ки….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *