Неща, които ще забраня със закон

..., когато взема световната власт.

Забрани

1. Алкохолът

Хич не ми се слушат обяснения как това нямало да стане, как хората си обичали пийването и не съм можел да им го отнема. Нямам намерение и да се разправям с многознаещи нератифицирани професорчета, затова забраната за производство, продажба и консумация на алкохол ще дойде и с хубавичко наказанийце.

Засега не съм решил какво точно ще е, но се колебая между отсичане на ръка или инжектиране на провинилия се с метанол венозно. 100-тина грама, колкото да остане сам със себе си в тъмния свят на хората с бели бастуни, че да има време да помисли дали "едното питие" или "биричката" си е струвала. Ако не друго, такава забрана ще прекрати случките със сутрешно намиране на гьол повръщано във входа на блока.

2. Чалгата

Някак си естествено върви ръка за ръка с точка едно, подклаждайки повсеместна простотия, затова - забрана, отново за производство, разпространение и консумация. Хванатите в провинение - изселване в цигански квартал на съответния град. Да си свинят в кочината, дейба свинете.

А бившите чалгари ще бъдат подложени на рехабилитационна програма, състояща се от ударни 8-часови дози дет метъл и поне един албум на AxCx. И бой с пръчка в почивките.

3. Магданоза и копъра.

Очаквайте продължение, защото не са малко нещата, които ме дразнят, както може би вече ви е станало ясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *