Един ден в магазини Метро

Тази статия, пускам по молба на мой добър приятел, който иска да сподели в блога, за своя опит с Метро. За протокола, на мен не ми беше толкова приятно изкарването на картата, но аз съм си малко странен тип... Ето, Иване, публикувам нещата, както ти обещах вчера...

Метро

Казвам се Иван В. от град София и ще споделя с вас как протече един мой ден в търговската верига на Метро. Пиша този текст, за да помогна на всички колеги – търговци при избора на стоки за бизнеса им. В началото искам да акцентирам върху регистрацията и получаването на клиентска карта.

Как получих клиентска карта за магазин Метро?

Когато аз получих клиентска карта за Метро все още нямаше вариант за онлайн попълване на документи. Изискванията бяха да имам регистрирана фирма и нищо повече. Хубавото бе, че освен мене карта можеха да използват пет човека, които посочвам в регистрационната форма.

Регистрирането е безплатно и се прави бързо. Не е нужно да ползвате услугите на юрист, за да получите карта за пазаруване в магазини Метро. Месеци по-късно се появи и начин за онлайн регистрация, но аз така или иначе имах карта.

Посещение на магазина – Ден 1

Първият ми ден в Метро бе доста интересен. Видях доста продукти, които до този момент намирах на други търговски обекти със значително завишени цени. Най-накрая успях да купя така баналните „ловджийски наденички” на нормална цена, тъй като по онова време бяха изчезнали от пазара.

Занимавам се с ресторантьорство и имам претенции към стоките, които купувам за малкото си заведение. Само те не ме разочароваха и до ден днешен продължавам да пазарувам от тях като имам абонамент за безплатен каталог на Метро.

Моя първи ден в тогавашния нов магазин ме направи негов верен фен, защото ми предложи намаления, добро отношение на служителите и някои отделни удобства при посещението ми.

От този заветен ден до днес аз пазарувам от верига магазини Метро и поддържам моето заведение. За справка тегля новия каталог на Метро и съм запознат с всички свежи оферти. Съветвам ви да се регистрирате безплатно и да получите достъп до продуктовото разнообразие.

Едно мнение по „Един ден в магазини Метро

  1. Благодаря за съвета!
    Не знаех за онлайн възможността.
    Ще се възползвам веднага.
    Поля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *