Коментарите в блога ми вече са отворени

Мразя клишетата, но в случая това e особено подходящо – по-добре късно, отколкото никога.
Леко смутени от скоростта, с която го направих – коментарите в блога са отворени.

Не изисквам регистрация.

Системата е на предварително одобрение.

Правилата на коментарите са логични:

  1. Коментарът трябва да бъде по темата.
  2. Коментарът не трябва да е вулгарен и обиден – към друг коментирал, авторa на статията, или изданието по принцип. Ако не сте съгласни с нещо – аргументирайте се спокойно.
  3. Не се допускат коментари, които (изцяло или в някоя своя част) са расистки, сексистки, хомофобски, в които има прояви на нетърпимост или обиди на база религиoзна принадлежност, и/или призиви към насилие.
  4. Не се допускат коментари, които нарушават нечии авторски права.
  5. Не се допускат комeнтари, които рекламират продукт или услуга.
  6. Трия безжалостно спам.
  7. Връзки към сайтове, които не са свързани с разискваните в коментирания материал теми; както и линкове към пиратско съдържание, не се допускат.
  8. Запазвам си правото да редактирам, в това число да съкращавам коментари, които по принцип са смислени, но в определена своя част не отговарят на някое от горните изисквания.

Дотук с категоричния тон.

А иначе би било хубаво коментарът да носи някаква добавена стойност – допълнителни аргументи в подкрепа на една или друга теза, необичайна гледна точка и пр. – а не да e от типа “яко” или “ужас”; да е сравнително фокусиран и да е на кирилица.

Aко трябва да дам пример, възможен коментар под този постинг би бил: “Mразя клишетата, но…” само по себе си вече е чудовищно клише. Още няколко изречения по реалната тема и дори мога да го пусна.

Вие сте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *