Любимите ми комедии – смях и забавление

Реванш е една страхотна комедия, която съпоставя материалното пред моралното. Мартин Лорънс играе като баскетболен треньор и е принуден да спечели купата с отбор, който няма нито една записана победа. Благодарение на треньорския си нюх обаче той прави невъзможното - възможно и с общи усилия печели купата, а след това намира и голямата си любов. Филмът е подходящ както за малки, така и за големи, но определено ще се хареса на всички. Гледайте го!

Mайор Пейн напуска флота със славата на “машина за убиване”. След като прекарва известно време в полицията, умирайки от скука, той приема предложение да стане инструктор по военна подготовка. Там намира млади и недисциплинирани младежи, но той успява да ги превърне в добре подготвен военен отряд. Печели военните игри и остава да работи като възпитател. Разбира се, той остава верен на принципите си и бръсне главите на децата, които не го слушат.

Запознай се с нашите е една от най-любимите ми комедии. Играят феноменални актьори, а замисъла е просто супер. Робърт де Ниро играе бащата на две момичета. Едното от тях се жени, а другото няма и представа, че приятеля и Грег иска да и предложи. Кулминацията настъпва, когато приятелят й се запознава с родителите на Пам (по-малката сестра). Грег, разбира се прецаква всичко, но най-накрая успява да поиска ръката и от баща й.

Американски пай определено може да се нарече една супер комедия. Първата част на мен лично ми харесва най-много, но бих ви препоръчал да гледате и 2 и 3. Просто невероятен филм. Група младежи са решили да загубят девствеността си, но все не успяват. Последният им шанс е балът. С много конфузни ситуации, разочарования и неуспехи те най-накрая успяват да го направят и то точно в последния момент. Мда, определено е една супер комедия!

Чък късметлията е една страхотна романтична комедия. Отначало Чък има страхотен късмет. Винаги е с най-хубавите момичета и няма проблеми, но както се казва много хубаво не е на хубаво. Чък намира прекрасно момиче, но след като я целува за първи път живота му се преобръща наопаки. Разбира, че като малък е бил прокълнат и след като скъса с поредното си гадже следва сватба. Но както се казва накрая любовта побеждава и Чък намира своята половинка.


П.П. Искам да предупредя всички граждани на Русия, че след като оставят коментар той трябва да бъде одобрен. Причината е проста - съображение за сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *