Бездомните кучета в Борисовата градина

Последните няколко месеца тренирам много интензивно. Абсолютно всяка сутрин към седем часа тръгвам към Борисовата градина. Сняг, студ, жега – времето няма значение, там съм. Та не това е важно в случая. Направих си реклама ахахха.

Дразня се обаче, когато всяка сутрин срещам глутници от бездомни кучета там. Просяци, заобиколени от безстопанствени озлобени и гладни животни. Собственици на кучета водещи ги без наморник, пуснати на свобода...

Кучетата тичат, лаят по всичко що се движи, включително и по мен, спускат се едно към друго… Знам, знам – защитниците веднага ще скочат срещу мен. Идеята на статията ми не е да плюя срещу животните…

Искрено се надявам, някой власт имаш да прочете и дай боже да вземе на сериозно това, което пиша.

Кога някой ще обърне внимание на некадърността на стопаните на кучета? Кога и у нас ще има специални места за разхождането им (на кучетата)? Винаги съм казвал, че когато някой иска да си вземе домашен любимец е добре най-напред да помисли дали може да го гледа…, а в повечето случай той не може.

И така, трябва ли да има някой пореден нахапан от всички, които спортуваме сутрин в Борисовата, за да се вземат необходимите мерки…?!?!?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *